29.09.2024.

18:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Degenek poziva "delije": Dođite na "Marakanu" da gledamo duel sa Interom!

Ekipa iz Ljutice Bogdana u utorak (21.00, RTS1, Arena premijum 1) gostuje Interu, u okviru drugog kola reformisane grupne faze Lige šampiona. 

Usled odluke italijanske policije da zabrani dolazak crveno-belih navijača na "San Siro", klub je odlučio da na atletskoj stazi "Marakane" postavi veliki video bim, kako bi svi bili u mogućnosti da pruže podršku izabranicima Vladana Milojevića. Mesta za verne pristalice Zvezde rezervisana su na zapadnoj tribini, a ulaz je besplatan.

- Neću biti sa ekipom u Milanu, ali dolazim na zapadnu tribinu da gledam utakmicu sa navijačima. Kao i uvek, kada nisam na terenu, uz Zvezdu sam na tribinama. Verujem u moje saigrače, da će biti hrabri i da će ostaviti srce na terenu za crveno-beli dres. Inter je kvalitetna ekipa, godinama dominiraju u italijanskom fudbalu, ali igrači Zvezde ne smeju da se plaše nikoga. Svi to dobro znamo, tako da sam siguran da će biti pravi u utorak. Velika je šteta zbog zabrane dolaska navijača, ali se klub odlično dosetio da sa zapada Marakane gledamo utakmicu svi zajedno. Pozivam sve navijače da dođu i da na taj način pružimo podršku našem klubu, ali i da se družimo. Biće to prilika da još jednom pošaljemo poruku da Zvezda ima najbolju publiku na svetu - istakao je Degenek u razgovoru za klupski sajt.

Informer

Miloš Degenek

Od početka ove kalendarske godine Degenek nije odigrao ni minut za srpskog prvaka, a poslednji put smo ga na terenu videli u decembru prošle godine, u Kup utakmici protiv Radničkog iz Niša (5:0). Razlog je povreda pete, zbog čega je morao da bude podvrgnut i operaciji, ali višemesečni oporavak je uspešno okončan i iskusni defanzivac ponovo trenira sa ekipom, ali ga strateg crveno-belih nije uvrstio na spisak za elitno fudbalsko klupsko takmičenje.