30.09.2024.

18:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Hoće li se Zvezda vratiti iz Pariza sa pobedom? Evo šta kažu kvote pred sudar srpskog i francuskog kluba u Evroligi!

Ekipa Tijaga Splitera, koja je prošle godine osvojila Evrokup, ima velike ambicije za svoju premijernu sezonu u Evroligi. Međutim, "crveno-beli" iz Beograda su spremni da im pokvare planove već na startu.

Zvezda je tokom leta uspešno renovirala svoj sastav, zadržavši ključne igrače i osnaživši ekipu za izazove koji dolaze. Tim predvođen Janisom Sferopulosom dolazi u Francusku sa ciljem da napravi brejk i započne takmičenje pobedom.

Informer

KK Crvena zvezda

Oba tima ušla su u sezonu sa po jednom pobedom i jednim porazom. Zvezda je u ABA ligi savladala Mornar, dok je poražena u spektakularnom meču u Dubaiju. S druge strane, Pariz je doživeo poraz na otvaranju francuske lige protiv Gravelina, ali je zatim pobedio Šalon, za koji nastupaju srpski igrači Dušan Ristić i Nemanja Nenadić.

Bukmejkeri su već postavili kvote za prvi meč Evrolige, i Zvezda je favorit na gostovanju u Francuskoj. Kvote na pobedu crveno-belih kreću se od 1,66 do 1,73, dok su šanse Pariza nešto slabije, sa kvotama između 2,14 i 2,20. To znači da Zvezda ima oko 58% šansi za pobedu, dok se Parizu daje oko 42%.

Meč u Parizu zakazan je za petak u 21:00 čas, a navijači Zvezde se s pravom nadaju pozitivnom ishodu i uspešnom startu u Evroligi.