01.10.2024.

09:44

Foto: profimedia

Sport

Skandal u Milanu! Policija upala u hotel i šikanirala srpske novinare u 6 ujutru

Neprijatno su iznenadili Italijani srpske novinare upadom u hotel, a policija je želela da proveri sve predstavnike sedme sile.

"Delije“, navijači Zvezde, uprkos zabrani prisustva utakmici, tokom večeri su stigle u Milano, pa su organi reda iz nekog razloga pomislili da imaju veze s novinarima, te su odradili rutinsku kontrolu uz obrazloženje da traže navijače. 

Hteli su da znaju kojim povodom su novinari tu, šta rade, da li su možda turisti. Sve je potrajalo oko desetak minuta i na kraju se sve dobro završilo. 

Podsećamo, policija u Milanu je u pripravnisti ne samo zbog dolaska navijača Zevzde, iako ne mogu da uđu na stadion "Đuzepe Meaca", nego i zbog navijača Milana i Intera. U ponedeljak je u velikoj akciji  uhapšeno 19 navijača dva kluba zbog kriminalnih aktivnosti, tuče, iznude... "Koletaralna šteta" u rigoroznim kontrolama bili su srpski novinari.

Informer

Srpski šampion od 21.00 na čuvenom stadionu "Đuzepe Meaca" igra protiv prvaka Italije prvi meč u gostima ove sezone u elitnom takmičenju. Zvezda je prethodno poražena kod kuće od Benfike sa 2:1, dok je Inter igrao 0:0 sa Manečester sitijem u Engleskoj.

Bonus video