01.10.2024.

13:35

Foto: Starsportphoto

Sport

Miljenik navijača Zvezde otišao u bankare! Zaposlio se kao sav normalan svet

Tokom boravka u Beogradu gde je u tri navrata nosio dres Crvene zvezde, Čarls Dženkins je ostavio izuzetno dubok trag. Harizmom, borbenošću i kvalitetom je zavredio epitet miljenika navijača, koji su ga od milošte zvali Đenka.

Spomenuti Amerikanac je nedavno okončao igračku karijeru i, iako su mnogi mislili da će se obresti kao trener na univerzitetu Hofstra, on je odlučio da se zaposli u banci!

Anegdotu u vezi sa time je podelio njegov nekadašnji saigrač u Crvenoj zvezdi, Marko Simonović, govoreći u podkastu "Kod Luke i Kuzme":

Informer

 

- Sjajan momak i moj veliki prijatelj, čuli smo se nedavno, pre nekoliko dana. U Americi je, radi u banci sada, u Njujorku. Radi kao neki savetnik, dobro mu je tamo, super mu je - rekao je popularni Simon, pa dodao:

- Često smo u kontaktu, ja sam očekivao da će da proba kao trener u tom koledžu njegovom. Tako mi je nešto pominjao ranije. Znam da je to bila priča, očekivao sam da mi to kaže, a on radi u banci - zaključio je Simonović.

Čarls Dženkins se u Beogradu odomaćio, što pokazuje i paparaco našeg portala na kojem se vidi kako sa devojkom uživa u šetnji po Košutnjaku.