01.10.2024.

17:08

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Loša uvertira pred večerašnji spektakl! Omladinci Zvezde doživeli brodolom u Italiji!

Kaska srpski fudbal za ostatkom Evrope, a to je na svojoj koži mogla da oseti omladinska selekcija Crvene zvezde. Izabranici Nenada Milijaša pretrpeli su ubedljiv poraz u drugom kolu UEFA Lige mladih pošto ih je u Milanu deklasirao Inter sa 4:0 (3:0). 

Duel omladinskih selekcija bila je uvertira za ono što nas očekuje večeras kada će Inter na stadionu "Đuzepe Meaca" dočekati Crvenu zvezdu. Nadaju se navijači da bi izabranici Vladana Milojevića šampionu Italije mogli da pruže jači otpor budući da se omladinci ništa nisu pitali protiv "nerazura". 

Imao je Milijaš danas na raspolaganju nekoliko prvotimaca - Lazara Jovanovića, Uroša Sremčevića, Jovana Šljivića i Davida Đurića, ali ni to nije pomoglo crveno-belima. Zvezda jeste bolje otvorila meč u Milanu, no, vrlo brzo je postalo jasno da je Inter, žargonski rečeno - druga dimenzija. 

Informer

 

Crvena zvezda je u 13. minutu imala najbolju priliku kada je udarac Lazara Jovanovića zaustavio jedan od defanzivaca Intera i to rukom. Arbitar Saglam odmahnuo je rukom, a opasnost pred golom Kaljarisa bila je dovoljna opomena za domaćina. 

Vrlo brzo je slovenački biser Luka Topalović načeo Crvenu zvezdu, a već do poluvremena su Koki i Del Pjeri uvećali prednost Intera na 3:0. Tačku na meč stavio je Moskoni u 61. meču.