01.10.2024.

23:25

Foto: Tanjug/AP

Sport

Krunić samokritičan: Lako smo primili golove, dok ja nisam pogrešio bili smo dobri!

Ostavila je Crvena zvezda solidan utisak na gostovanju Interu, ali je pretrpela još jedan težak evropski poraz. "Nerazuri" iskoristili su sve greške koje je četa Vladana Milojevića napravila, a bilo ih je - mnogo. Na kraju ubedljiva pobeda domaćina 4:0. 

Bili su crveno-beli u igri sve do sredine drugog poluvremena kada je grešku u opasnoj zoni napravio Rade Krunić. Mehdi Taremi je povukao kontru i namestio gol Marku Arnautoviću za 2:0. Svestan je Krunić svoje greške, ali ističe da krajnji rezultat nije realna slika svega što se dešavalo na terenu. 

- Jeftino i lako smo primili golove na indivudalne greške. Do tog drugog kogla gde sam ja pogrešio smo dobro napadali, ali ne možemo mnogo toga sad da učnimo. Moramo da nastavimo da radimo i da ispravimo greške. Mislim da rezultat ne oslikava realnu sliku na terenu. Veoma težak je ovaj poraz i mnogo nam je žao zbog toga - rekao je Rade Krunić. 

Informer

 

Smatra reprezentativac Bosne i Hercegovine da je dobra igra protiv Intera vetar u leđa za nastavak sezone, posebno u  Ligi šampiona. 

- Ovako velike ekipe kada im krene loše navijači vas unervoze i nije lako. Da smo dali gol u prvom poluvremenu bilo bi nam lakše, ali nismo. U drugom poluvremenu smo imali incijativu. Nas hrabri da smo pokazali da možemo da igramo protiv top 5-6 ekipa u Evropi. To nam daje veru za dalje da možemo još mnogo - podvukao je vezista Crvene zvezde.