04.10.2024.

15:25

Foto: Tanjug

Sport

Vučić oštro o debaklu Zvezde: Sramota me je kad izgube 4:0, a kažu da nisu fascinirani

Zvezda je u utorak poražena na stadionu "Đuzepe Meaca" sa 4:0, a sva četiri gola pala su nakon kardinalnih grešaka crveno-belih.

Razlika u klasi bila je evidentna, ali uprkos tome pojedini fudbaleri smatrali su da šampion Italije ništa posebno nije pokazao. Uprkos tome što je četiri puta savladao Omrija Glazera.

Aleksandar Vučić danas je prisustvovao otvaranju obilaznice oko Gornjeg Milanovca, pa je govoreći o svojim političkim protivnicima prokomentarisao i dešavanja sa utakmice Lige šampiona.

Što se tiče pobeda i poraza, sramota me je da o tome govorim. Sramota me je i kada Zvezdini igrači, kada izgube 4:0, kažu nisu fascinirani onima koji su pobedili 4:0. To mi je ličilo na ovo kada izgubite od nekoga 10 ili 15 puta i više od toga, pa niste fascinirani onim koji vas je toliko puta pobedio. Gubitnička filozofija, a ja sam vam već rekao, verujte pobedniku - poručio je Aleksandar Vučić.

Informer

Fudbaleri Crvene zvezde u Milanu

Vučić nije spominjao niti navodio imena igrača koji je tu rečenicu izgovorio, ali deluje kao da je "pecnuo" kapitena Crvene zvezde Uroša Spajića. Iskusni defanzivac posle meča izjavio je da ga Inter nije specijalno oduševio.

- Prosuli smo sve što smo radili. Krivo mi je jer smo želeli da obradujemo navijače i prikažemo se u pravom svetlu. Inter nas nije specijalno iznenadio, nije nam kroz igru stvarao šanse. Mi smo im od starta poklanjali prilike, primili smo gol iz svlačionice - izjavio je Spajić za televiziju "Arena sport".