05.10.2024.

07:50

Foto: EPA

Sport

Bogdanović ispratio pobedu Zvezde u Parizu! Bivši as Partizana je posebno oduševljen zbog jednog čoveka! (FOTO)

Ključnu ulogu u ovoj pobedi imao je Nemanja Nedović, koji je briljirao sa 21 poenom i gotovo nepogrešivim šutem za tri poena, pogodivši pet od šest trojki.

Upravo je ovaj maestralan učinak inspirisao njegovog saigrača iz reprezentacije, Bogdana Bogdanovića, da objavi "stori" na Instagramu uz emotikone vatre, aludirajući na Nedovićevu "vruću ruku" u ključnim trenucima meča.

Nedović je od samog početka bio u sjajnom ritmu, ali je pravu magiju prikazao krajem treće i početkom četvrte četvrtine, kada je sa tri vezane trojke preokrenuo rezultat u korist Zvezde. Janis Sferopulos, novi trener crveno-belih, nije krio oduševljenje nakon meča, pohvalivši timski duh i Nedovićevu odlučnost.

Nedovićev šut sa distance bio je smrtonosan za Pariz, ali je srpski bek skromno izjavio nakon utakmice da je samo želeo da pomogne svom timu. 

Crvena zvezda je ovim trijumfom pokazala da se ozbiljno sprema za borbu u elitnom takmičenju, a Nemanja Nedović se već nameće kao ključna figura u ambicijama tima da stigne daleko u Evroligi.