05.10.2024.

15:55

Foto: abaliga.com

Sport

Sferopulos pred Split! Gostujuća je utakmica, koja nikada nije laka!

Trener crveno-belih, Janis Sferopulos, naglasio je važnost koncentracije i discipline kako bi njegov tim ostvario dobar rezultat na gostujućem terenu.

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra dobro, i želi da to da materijalizuje i dobrim rezultatima i pobedama. Kao što uvek kažem, osnovno je da se pridržavamo plana i dogovora za ovaj meč. Gostujuća je utakmica, koja nikada nije laka, moramo da budemo skoncentrisani i da odigramo na najvišem nivou - izjavio je Sferopulos, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Informer

Janis Sferopulos

Zvezda će danas odraditi trening oporavka u Parizu, nakon čega će tokom večeri doputovati u Split. Sferopulos će za ovaj meč moći da računa na plejmejkera Miloša Teodosića, koji je odradio prvi od dva meča suspenzije u Evroligi. Međutim, kapiten Branko Lazić zbog povrede zadnje lože neće putovati sa ekipom i ostaje u Beogradu.

Košarkaš Crvene zvezde, Ognjen Dobrić, takođe je istakao da su mečevi sa Splitom uvek veliki izazov za "crveno-bele".

- Početak je sezone, tražimo se još uvek kao tim i našu hemiju, ali naravno da je sve mnogo lakše i za samopouzdanje kada dobiješ utakmicu i to tako važnu, a brzo ulaziš u narednu. Znamo tim Splita, ima tu jako dobrih iskusnih igrača i moraćemo da odigramo dobro i čvrsto u Splitu - rekao je Dobrić.

Informer

KK Crvena zvezda

Utakmica između Splita i Crvene zvezde biće odigrana sutra sa početkom u 17 časova, a crveno-beli će pokušati da upišu još jednu pobedu i održe pozitivan ritam na početku sezone u ABA ligi.