05.10.2024.

18:08

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezda gostuje "traktoristima", Milojević poručuje: Biće teško... IMT je nadahnuta i mlada ekipa!

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19 časova gostuju IMT-u u Loznici, u meču 11. kola Superlige Srbije.

- Očekuje nas utakmica protiv nadahnute, mlade i poletne ekipe. Biće neizvesno, jer je IMT zaista dobar tim. Imaju mnogo mladih igrača, dobar su kolektiv, sjajno selektirani, o čemu pokazuju i transferi koje su imali u bliskoj prošlosti. Mnogo je tu mladih igrača koji su prošle godine osvojili Omladinsku ligu Srbije, tako da treba obratiti pažnju na čitav kolektiv. Smatram da situacija na tabeli ne oslikava njihov kvalitet i da to nije realno stanje - izjavio je Milojević, preneo je zvanični sajt kluba.

Trener Crvene zvezde je rekao da će posle današnjeg treninga imati bolji uvid u zdravstveno stanje ekipe.

- Imamo povređenih igrača, ali ne toliko strašno da ne mogu da igraju, uz umor koji postoji - dodao je Milojević.

On je istakao da je teren u Loznici u dobrom stanju i da se nada da će publika doći u velikom broju.

- Lepo je igrati na Lagatoru. Loznica i okolina vole fudbal, tako da se nadam da će doći u velikoj broju na stadionu koji je zaista impozantan. Verujem da će uživati u dobroj fudbalskoj predstavi - poručio je trener Zvezde.

Informer

 

Milojević je potom prokomentarisao odluku selektora Srbije Dragana Stojkovića da u nacionalni tim pozove mladog fudbalera Crvene zvezde Andriju Maksimovića.

- Velika čast za Andriju, ali i nas kao klub. Andrija ide dobrim putem, nadam se da će svoj talenat pokazati i u reprezentaciji, a nema sumnje da je biser srpskog fudbala - zaključio je trener "crveno-belih".

Zvezda je prva na tabeli SLS sa 25 bodova iz devet mečeva, dok je IMT na 15. mestu sa osam poena iz 10 utakmica.