06.10.2024.

06:59

Foto: Starsportphoto

Sport

Dovešću Bogdana Bogdanovića u Zvezdu! Antić začudio "grobare" i "delije"

Igrao je Makedonac sa asom Atlante i ljubimcem navijača Partizana u Fenerbahčeu, a sad je izjavom šokirao i "delije" i "grobare". 

- Pre dva dana smo se dopisivali. Konstantno smo u kontaktu, zezamo se, bili smo cimeri. Dovešću ga u Crvenu zvezdu kad tad. Rekao je da će karijeru završiti u Partizanu, ali ja mislim da će u Crvenoj zvezdi - poručio je Pero Antić kroz osmeh.

Naravno, radi se o šali, a čak i da se Antić ozbiljan to bi bila nemoguća misija, jer znamo koliko je Bogdanović veran crno-belima. 

Antić je bio u Laktašima, u okviru 3. kola ABA lige Igokea je dočekala Budućnost i poražena sa 76:71. Pričao je o Boriši Simaniću koji se vratio posle operacije bubrega. 

Informer

- Svaka čast Igokei što su mu dali šansu, to i zaslužuje. Nadam se da će još bolje da igra.

Prokomentarisao je i pobedu Crvene zvezde protiv ekipe Pariza u prvom kolu Evrolige.

- Odlično izgledaju. Za mene je Crvena zvezda najbolja. Igokea i Crvena zvezda. Za druge nemoj da me pitaš. Iskustvo, mnogo domaćih igrača koji se znaju i na čelu sa Milošem Teodosićem, Nedom, Šegijem, Dedom… Biće sve bolje i bolje, poznaju se, dugo su igrali zajedno. Dobra ekipa. Željko je legenda, uvek ima viziju. Želim im sve najbolje, zna se za koji tim navijam. Ima dobar plan sigurno. Dobra Crvena zvezda bez dobrog Partizana i obrnuto ne ide.