08.10.2024.

09:21

Foto: ATAIMAGES

Sport

Kada misle o tebi... Zvezdin Amerikanac poslao misterioznu poruku posle debakla u Splitu!

O košmarnom početku sezone Crvene zvezde se i dalje priča. Navijači su besni i već su izgubili strpljenje za malokrvna izdanja njihovih miljenika. Iako je još rano za drastične promene, po društvenim mrežama se traži krivac.

U međuvremenu se oglasio Ajzea Kenan, jedno od najvećih pojačanja tima sa Malog Kalemegdana ove sezone, koji još uvek ne prikazuje partije u skladu sa očekivanjima, pošto je u Beograd došao kao vrsni košgeter.

Naime, Amerikanac je na profilu na "Iksu" poslao poprilično misterioznu poruku, koja bi možda mogla da se odnosi na kritike upućene crveno-belima. Ipak, na šta je tačno mislio, verovatno nikada nećemo otkriti:

- Kada misle o tebi, tada znaš da si uticao na nešto. Sa poštovanjem - napisao je Kenan i tako pokrenuo lavinu komentara, kako pozitivnih, tako i negativnih.

Ajzea Kenan je za Crvenu zvezdu do sada odigrao sedam utakmica u svim takmičenjima (računajući VTB Superkup) i prosečno je na njima beležio 11.6 poena, uz 41 odsto uspešnosti u šutu van linije 6.75 metara.