10.10.2024.

07:15

Foto: Starsportphoto©

Sport

Miler-Mekintajer veruje: Za sve je potrebno vreme! Pred ovakivim navijačima je sjajno (VIDEO)

Sklopila je Crvena zvezda moćan roster tokom leta, ali su i oni optimistični navijači strahovali pred start sezone. Istina, osete se blage trzavice u igri srpskog šampiona budući da su upisali dva poraza u ABA ligi, ali u Evroligi sve teče kako treba. Crveno-beli su nakon dva kola prvi na tabeli pošto su sinoć u Beogradskoj areni savladali Baskoniju. 

Jedan od najboljih u timu bio  je Kodi Miler-Mekintajer koji je utakmicu završio sa sedam poena, sedam asistencija i tri skoka, uz indeks korisnosti od 14. 

- Bilo je sjajno. Mislim da sam pre ovoga igrao ovde tri puta. Sada su navijači bili na mojoj strani. Definitivno nezaboravno iskustvo - jasan je Kodi Miler-Mekintajer nakon utakmice. 

Amerikanac je sinoć igrao protiv svog bivšeg kluba i nekadašnjih saigrača. 

- Bilo je čudno, definitivno čudno... Sa svima tamo imam sjajan odnos, lepo, ali čudno, srećan sam da smo na kraju ostvarili pobedu. Igrao sam kako igram normalno, pokušavao sam da budem agresivan - rekao je šuter Crvene zvezde. 

Smatra Kodi Miler-Mekintajer da još uvek nije ušao u formu i dodaje da je za sve potrebno vreme. 

- Za sve je potrebno vreme. To je rutina, pričamo o vremenu kada sam imao u proseku po 30 minuta. U januaru i februaru su mnogi počeli da pričaju o meni, za sve je potrebno vreme, to je najvažnije. Najvažnije je pobeđivati, biti agresivan, naći svoj ritam i sve će doći na svoje mesto - poručio je Amerikanac.