11.10.2024.

19:46

Foto: kk crvena zvezda

Sport

Zvezda oslabljena u sledećoj utakmici! Važan igrač se povredio!

Crvena zvezda će u subotu od 18 časova i 30 minuta (Arena premijum 1) dočekati Igokeu u sklopu četvrtog kola ABA lige. Koliko je ta utakmica važna govori to da Beograđani imaju negativan učinak u dosadašnjem toku takmičenja, jednu pobedu i dva poraza.

Posao koji bi crveno-beli trebalo da odrade će biti u određenoj meri teži, pošto je prema saznanjima "Meridian sporta" Nemanja Nedović doživeo povredu mišića noge i pod znakom je pitanja za susret sa ekipom iz Laktaša.

Ipak, članovi tima sa Malog Kalemegdana mogu da odahnu, pošto bi popularni Neda trebalo da se oporavi do "duplog kola" u Evroligi sledeće nedelje i biće spreman da pomogne saigračima u pohodu na još trijumfa.

Ovako je kapiten Zvezde, Branko Lazić, najavio utakmicu sa Igokeom:

- Važna utakmica za nas, sa Igokeom nikada nisu bile lake utakmice u ABA ligi, ova koja sledi ima i dodatnu važnost jer želimo da igramo bolje u regionalnom šampionatu. Tim koji igra dobro na startu sezone, doduše vezali su dva poraza, međutim, poznajemo i ekipu i trenera. Sve to garantuje da nas čeka težak meč. Kako zbog kvaliteta protivnika, tako i zbog važnosti meča jer želimo pobedu. Da bi do nje došli pristup mora da bude apsolutno isti kao na utakmici sa Baskonijom! Pozivam naše navijače da dođu u subotu uveče u Arenu i pruže nam podršku.