12.10.2024.

22:02

Foto: Starsportphoto

Sport

Sferopulos posle Igokee zabrinuo "delije"! Povredio se jedan od najboljih igrača Zvezde

Najbolju partiju ove sezone u ABA ligi prikazali su košarkaši Crvene zvezde večeras protiv Igokee, koju su u 4. kolu sa čak 23 poena razlike savladali u Areni (91:68).

Trener Janis Sferopulos nije mogao da računa na Nemanju Nedovića i Dejana Davidovca, a posle meča je otkrio o čemu je reč i ujedno zabrinuo sve navijače aktuelnog šampiona Jadranske lige.

- Nedović ima istegnuče mišića, prima terapiju, videćemo. Idemo dan po dan, ne znam da li će biti speman za naredne duele - rekao je Sferopulos.

Grk je bio zadovoljan partijom svojih izabranika, koji su tako posle trijumfa nad Baskonijom u Evroligi, nastavili seriju pobeda na svom terenu.

Informer

Nemanja Nedović van stroja zbog povrede mišića

- Želim da čestitam igračima na načinu kako su odigrali. Bili su fokusirani, igrali dobru odbranu. Ispred sebe smo imali dobar tim, koji može da vas kazni. Ko god se našao na parketu, imao je pravi pristup, mislim da su navijači mogli da uživaju u ovoj partiji - podvukao je Sferopulos.

Najefikasniji je bio Majk Daum, kojeg je iskusni stručnjak posebno pohvalio.

- Znamo da Majk ima kvalitete, opasan je sa perimetra, visok, širi igru, sve radi dobro. Pritom, daje nam energiju odbrambeno, štiti reket i igrač je koji odlično odgovara na sve zadatke koje stavim ispred njega. Baš je onakav kakav smo i mislili da će biti kada smo ga potpisali - objasnio je Sferopulos.