13.10.2024.

17:24

Foto: Starsportphoto©

Sport

Nova povreda i ogroman problem za Milojevića! Drkušić doživeo peh tokom reprezentativne pauze!

Sezona tek što je počela, a cena velikog broja utakmica je mnoštvo povreda. Za trenera nema gore vesti od toga da mu jave da se igrač povredio tokom reprezentativne pauze, nažalost, baš takve novosti danas su stigle na "Marakanu" budući da se tokom akcija u dresu Slovenije povredio Vanja Drkušić.

Snažni štoper doživeo je peh na startu drugog poluvremena meča protiv Kazahstana. Lekarska ekipa odmah je ušla na teren i treneru Matjažu Keku poručila da je vreme za izmenu. Zvezdin defazinvac izašao je iz igre, a na zamenio ga je Kenan Bajrić. 

Tačnih informacija o stepenu povrede još uvek nema, ali je jasno da bi potencijalna duža pauza bila ozbiljan problem za Vladana Milojevića. Nakon perioda privikavanja Vanja Drkušić postao je standardan u timu Crvene zvezde, a nema sumnje da bi bio važan adut srpskog šampiona u narednom periodu. 

Informer

 

Zvezdu već u petak očekuje duel protiv niškog Radničkog, a potom sledi i novo gostovanje u Ligi šampiona. Crveno-beli idu na noge Monaku u okviru trećeg kola. Podsećamo, Milojević od štopera na raspolaganju ima Nasera Đigu, Uroša Spajića, Miloša Degeneka i Stefana Lekovića, kao i povređenog Vanju Drkušića. 

Dodatan problem predstavlja činjenica da je Drkušić projektovan kao prinudna zamena za odavno povređenog Ognjena Mimovića…