16.10.2024.

08:10

Foto: profimedia

Sport

Evroliga "zapalila" internet! Ko može da zaustavi Zvezdu? (FOTO)

Crveno-beli su perfektno otvorili sezonu u Evroligi, posle tri kola imaju isto toliko pobede. Uzeli su skalp Parizu u gostima (80:77), Baskoniji kod kuće (78:71) i Fenerbahčeu u Istanbulu  (76:57).

Šampion Srbije je trenutno jedini sa skorom od tri pobede i prvi je na tabeli elitnog takmičenja. I navijačima neverovatno deluje da su crveno-beli na polovini oktobra na učinku 3-0 u vrhu, zajedno sa šampionom Evrope i Obradovićevim Monakom. Beograđane su protiv Fenera predvodili predvodili Džoel Bolomboj sa 20 poena, Nemanja Nedović je dodao 17, a  Majk Daum 14 poen. ,Na Tviter profilu Evrolige osvanula je moćna fotografijua junaka trijumfa crveno-belih uz potanje koje je "zapalilo" društvene mreže.

Informer

"Ko može da ih zaustavi?", napisali su iz Evrolige, uz fotografije dvocifrenih Džoela Bolombija, Nemanje Nedovića i Majka Dauma.

Naravno, usledili su odgovori navijača, a bilo je i provokacija od večitog rivala: "Niko", "Partizan", "Split možda", "Alba", "Bodirogine(Obradoviceve) sudije možda samo", neki su od komentara na društvenoj mreži "X".

Posle velikog trijumfa u Turskoj (76:57) sledi novi spektakl i to u Beogradskoj areni u petak, kada stiže Barselona (20.00). U tom meču Zvezda će pokušati da dodatno popravi svoj rekordno uspešni početak evroligaške sezone.