16.10.2024.

22:55

Foto: Starsportphoto©

Sport

Milojević pred jubilejom! Niški Radnički strepi od bilansa srpskog stručnjaka!

Pedantni strateg iz Aranđelovca ima gotovo savršen bilans protiv Nišlija - osam pobeda i jedan remi, uz impresivnu gol razliku - 23:3.

Milojević je debitovao na klupi Zvezde upravo protiv Radničkog 2017. godine, kada je na "Marakani" zabeležio pobedu od 3:0, zahvaljujući golovima Slavoljuba Srnića i Aleksandra Pešića. Iste sezone, ubedljivo je slavio i na "Čairu" rezultatom 4:0, ostvarivši jednu od najdominantnijih pobeda protiv tima iz Niša.

Informer

Trener Crvene zvezde: Vladan Milojević

U aktuelnom mandatu, Milojević je nastavio s pozitivnim rezultatima, a prošle sezone je na gostovanju u Nišu trijumfovao rezultatom 2:0. Kada se uzmu u obzir utakmice na "Marakani", Zvezda pod njegovim vođstvom ima četiri pobede bez primljenog gola (10:0), što dodatno naglašava dominaciju crveno-belih na domaćem terenu.

S obzirom na dosadašnje rezultate i formu tima, očekuje se da ekipa iz Ljutice Bogdana ponovo prikaže dobru igru i bodovima zacementira lidersku poziciju na prvenstvenoj tabeli. Navijači će imati priliku da uživaju u ovom susretu, ali i da nakon utakmice osiguraju ulaznice za spektakl protiv Barselone u Ligi šampiona (6. novembar, 21.00).