17.10.2024.

20:08

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Zvezda veruje u omladince! Potpisana četiri ugovora

Omladinci Davorin Tošić ofanzivni vezni igrač rođen 2007. godine i Strahinja Stojković desni bek, takođe 2007, produžili su ugovore sa klubom. Prve profesionalne ugovore potpisali su članovi kadetske selekcije desnik bek i štoper Ognjen Ivković rođen 2008. i štoper Strahinja Baucal 2009. godište.

Direktor Omladinske škole crveno-belih Nikola Jelić rekao je da su ovakvi ugovori važnu za klupsku akademiju i da u poslednje vreme odatle mnogo igrača prelazi u prvi tim.

- Svaki potpis i obnova ugovora su važni za našu akademiju. U poslednje vreme dosta igrača iz Omladinske škole prelazi u prvi tim Crvene zvezde. Veoma smo srećni kada momci debituju i nastupaju za seniorski sastav. Primer je Andrija Maksimović, koji je nedavno debitovao za A selekciju reprezentacije Srbije. U četvoricu fudbalera koji su danas promovisani imamo beskrajno poverenje. Sa Stojkovićem i Tošićem smo produžili ugovor, oni su standardni reprezentativci naše zemlje. Verujemo u njihov kvalitet i smatramo da će u narednom periodu Crvena zvezda imati benefite od partija u prvom timu - poručio je direktor omladinaca Jelić.