18.10.2024.

18:02

Foto: Starsportphoto©

Sport

Milojević jasan: Sale Katai ima još mnogo toga da pruži, od sutra priprema za Monako!

Reprezentativna pauza je gotova, a za fudbalere Crvene zvezde kao da se nije ni desila. Četa Vladana Milojevića nastavila je danas na "Marakani" tamo gde je stala pre desetak dana pošto su danas deklasirali niški Radnički sa 5:1. Napravili su crveno-beli idealnu uvertiru za večerašnji košarkaški spektakl između Zvezde i Barselone u Beogradskoj areni, ali i treće kolo Lige šampiona koje je na programu u utorak kada srpski velikan bude gostovao Monaku. 

Imao je Milojević mnogo razloga za zadovoljstvo budući da je za nastavak sezone dobio dva veoma važna aduta. Het-trik postigao je Luka Ilić, a dvostruki strelac bio je Aleksandar Katai, koji su golovima istakli kandaturu za minute protiv Monaka. Uz to, Milojević je uspeo da sačuva većinu nosilaca igre pred teško gostovanje. 

- Fantastično! Čestitak Aleksandru Kataiju, veliki je profesionalac i mnogo nam znači. Neće se ovde zaustaviti, ima još toga da pruži. Luka Ilić je pravi igrač, plemenit igrač, ponikao je u Zvezdi, a vratio se zasluženo dobrim igrama. Drago mi je zbog toga... Utakmica je bila sadržajna, mnogo golova. Več od sutra se spremamo za narednu utakmicu, danas smo uspeli da poštedimo igrače koji su se kasnije vratili sa reprezentativne pauze - rekao je Milojević.

Crvena zvezda u utorak od 21:00 gostuje Monaku u trećem kolu Lige šampiona. Nakon uvodna dva četa Vladana Milojevića nem bod, dok je u Superligi Srbije lider tabele.