21.10.2024.

20:05

Foto: Printscreen

Sport

Ružne scene na "Banjici"! Tuča nakon rukometnog spektakla, u klinču igrači Obilića i Zvezde! (VIDEO)

Godinama već Crvena zvezda nije u vrhu srpskog rukometa, a da je daleko od lidera Superlige Srbije viđeno je večeras na "Banjici". Nakon očajnog starta sezone i samo pet osvojenih bodova iz isto toliko utakmica, trener Marko Krivokapić podneo je ostavku. Ipak, nakon razgovora sa čelnicima kluba proslavljeni reprezentativac rešio je da ostane u Ljutice Bogdana i nastavi rad sa crveno-belima.

Tokom velike rezultatske krize crveno-beli su išli na megdan Obiliću u malom gradskom derbiju. Viđena je velika borba iako je Zvezda, makar na papiru, daleko kvalitetniji rival. Nakon 60 minuta četa Marka Krivokapića uspela je da dođe do pobede golom Mihajla Šljukića tri sekunde pre kraja utakmice, a scene koje su usledile na "Banjici" bacile su ljagu na rukometni spektakl. 

Incident možete videti u samoj završnici prenosa utakmice! 

Tokom proglašenja igrača utakmice došlo je do opšte tuče između rukometaša dva kluba. Prema snimku utisak je da je sve "zakuvao" golman Obilića - Marko Antelj, inače bivši čuvar Zvezdine mreže, vrlo brzo su svi akteri meča bili na istom delu parketa, a oni trezveni, kojih je na svu sreću bilo više, sprečili su veći incident.

Na kraju je i nekoliko gledalaca pokušalo da uleti na parket kako bi se obračunali, ali su ih u toj nameri sprečili rukometaši Crvene zvezde - Mihajlo Šljukić i Miloš Bujišić.