22.10.2024.

08:59

Foto: Starsportphoto

Sport

Muka mi je od svih vas... Nedović odbrusio Crnogorcima (VIDEO)

As crveno-belih bio je na meti brutalnih i sramnih uvreda od strane "varvara", a posle omalovažavanja i diranja u ono najsvetije, porodicu, Crnogorcima je poslao dve poruke.

On je na Instagram profilu objavio fotografiju sa ćerkom i suprugom Minom, ali i jedan monolog kanadskog repera Dejka. Reper se u govoru obratio pratiocima, zahvalio onima koji su ga podržali, pa poslao poruku hejterima i poslužio Nedoviću kao inspiracija.

- Vama ostalima koji ne verujete,  koji niste postigli ništa u životu, koji napišete tvit, pa ga obrišete... Muka mi je od svih vas, iskreno. Pogledajte me u oči. Želite nešto da mi kažete? Tako sam i mislio - poručio je Drejk, odnosno Nedović.

Za razliku od Crnogoraca koji su najgorim uvredama zasuli Nemanju, kada je počela njegova "kanonada", on ih je ućutkao na gospodski način, prvo na parketu, partijom za pamćenje, a kasnije i van njega.

Kao i Novak Đoković, košarkaš Zvezde radi na inat, pa radi njihovog zdravlja, ne bi trebalo navijači Budućnosti ovo više da ponove. Nedović je na horsko omalovažavanje i uvrede odgovorio sa 24 poena, sledeći put bi mogao da bude brutalniji.