22.10.2024.

22:20

Foto: Starsportphoto©

Sport

Razlog za brigu na "Marakani"! Olanjinka teže povređen!?

Doživela je Crvena zvezda novi evropski debakl pošto je Monako slavio sa 5:1 u trećem kolu Lige šampiona. Ipak, poraz od Kneževa mogao bi da bude manji problem za Vladana Milojevića budući da su se tokom utakmice na stadionu "Luj Drugi" na povredu požalila čak četiri fudbalera. 

Posle samo šest minuta Bruno Duarte je morao van igre zbog problema sa zadnjom ložom. Na grčeve se žalio Šerif Ndijaje, Dalsio je uprkos povredi ostao na terenu, a najveću brigu za crveno-bele predstavlja - Piter Olanjinka! 

Na konferenciji za medije trener Crvene zvezde nije krio zabrinutost povodom povrede koju je doživeo Nigerijac, a izgleda da je reč o tetivi. 

- Nisam optimističan, povredio je tetivu, videćemo… Na terenu je sve pucalo, svaki naš igrač kada dobije loptu na njemu su dva ili tri njihova. Bila su nam potrebna dobra tela, igraju snažno. Ono što me najviše brine su povrede, to ne dolazi slučajno. Ne računajući Bruna, kome je stradala zadnja loža na početku meća, Olajinka je doživeo povredu tetive, nisam optimističan. To su veliki inteziteti, mi nažalost to nemamo - rekao je Vladan Milojević. 

Crvena zvezda od ranije ne računa na Mirka Ivanića, Ognjena Mimovića i Vanju Drkušića.