24.10.2024.

11:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda ostala bez važnog igrača! Ofanzivac crveno-belih završio sezonu!

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su težak poraz u 3. kolu Lige šampiona na gostovanju Monaku (5:1), ali veći problem za stručni štab crveno-belih predstavljaju povrede dvojice napadača, Bruna Duartea i Pitera Olanjinke.

Informer

FK Crvena zvezda

Duarte je već u 7. minutu morao da napusti teren zbog povrede zadnje lože, dok je Olanjinka, iako povređen, završio utakmicu, trpeći bolove u tetivi.

Prema prvim informacijama, Duarte će pauzirati od sedam do deset dana, što znači da će se ubrzo vratiti u trenažni proces. Međutim, situacija sa Olanjinkom je mnogo ozbiljnija. Nigerijac će gotovo izvsno propustiti ostatatk sezone.

Informer

Piter Olanjinka

Ova povredna kriza dolazi u lošem trenutku za Zvezdu, koja se suočava sa jednim od najtežih izazova u grupnoj fazi elitnog takmičenja.

Olanjinka je na "Marakanu" stigao jula prošle godine iz praške Slavije, te je brzo uspeo da se nametne kao jedan od prvotimaca crveno-belih.

U dresu Zvezde do sada je postigao 14 golova na 54 utakmice, a zanimljivo je da je u letu za nama hteo da napusti Beograd, da bi se njegova supruga porodila u Češkoj.

Ipak, do toga nije došlo Olanjinka je odlučio da ostane u Zvezdi, ali čini se da se neće naigrati fudbala u narednom periodu.