25.10.2024.

18:08

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezdin drugi meč u 48 sati! Moramo da pronađemo energiju

Crveno-beli u prestonici Španije nisu imali šanse protiv vicešampiona Evrope, a sada ih očekuje izuzetno neugodan put u Dalmaciju i utakmica sa mladom i odmornom ekipom trenera Danijela Jusupa.

Posao im ne olakšava izostanak Džoela Bolomboja, dok je Nemanja Nedović i dalje pod znakom pitanja. Pored povreda, ekipa se suočava sa velikom količinom umora od napornih utakmica i mnogo pređenih kilometara.

Informer

Upitan nastup - Nemanja Nedović

Očekuje nas utakmica u rasponu od samo 48 sati nakon teškog meča u Madridu. Prvo i osnovno je da moramo sa dobrom energijom da odigramo utakmicu. Zadar je veoma opasan protivnik i moramo da budemo spremni za njih - rekao je Sferopulos.

Krilni košarkaš aktuelnog prvaka ABA lige, Dejan Davidovac se slaže sa izjavom grčkog stručnjaka i dodaje da je svaki tim dodatno motivisan kada igra protiv beogradskih timova

Informer

Dejan Davidovac prilikom gostovanja Realu

- Očekuje nas vrlo teška utakmica, jer svi ovi mečevi nakon duela u Evroligi nisu laki. Moramo da se oporavimo energetski jer će Zadar biti spreman i motivisan za ovu utakmicu. Upozorenja nam nisu potrebna, znamo šta je bilo u Splitu. Dakle, čvrsto, sa puno energije, borbeno i motivisano - objasnio je reprezentativac Srbije.