27.10.2024.

14:24

Foto: Starsportphoto

Sport

Milsonu pukao film! Hoće da napusti Zvezdu, primio samo jednu platu!

Iako je prelazak u srpski tim trebalo da bude veliki korak napred u njegovoj karijeri, realnost je, kako kaže, daleko od očekivanja.

Prema saznanjima izraelskih medija, Angolac se poverio bivšim saigračima iz Makabija, navodeći da je do sada primio samo jednu platu u Crvenoj zvezdi, što ga je ostavilo u finansijskom razočaranju i ljutnji. On je nekadašnji klub posetio nedavno, u jednom beogradskom hotelu, pošto Izraelci u Ligi Evrope kao domaćini igraju na stadionu Partizana.

Informer

Felisio Milson

Portal "one.co.il" prenosi da je jedina svetla tačka za Milsona bila finansijska podrška za preseljenje u Evropu, ali ni to nije umanjilo njegovo nezadovoljstvo. Između osećaja nepripadnosti u Beogradu i nemogućnosti da se poveže sa novim timom, krilni ofanzivac je sve češće izražavao da prelazak u Crvenu zvezdu smatra greškom.

U susret zimskom prelaznom roku, postoji mogućnost da Milson napusti klub, ali Crvena zvezda bi mogla da naiđe na izazove prilikom prodaje.

Inače, Afrikanac je ovog leta stigao na "Marakanu" iz Makabija, a tada je plaćen ogromnih pet miliona evra, pa teško da će šampion Srbije uspeti da nadoknadi to ulaganje.