28.05.2024.

06:20

Foto: Reuters

Sport

Babić: Spreman sam za EURO, želim da nastavim da igram u Spartaku!

Imao je iskusni štoper peh pri samom kraju sezone, kada ga je povreda na meču Kupa Rusije protiv Dinama odvojila od terena dvadesetak dana. Pisali su ruski mediji tada da je sezona za njega najverovatnije završena, ali i da je pod velikim znakom pitanja njegov nastup na kontinentalnoj smotri. 

Ipak, Babić je u poslednjem kolu protiv Orenburga bio na klupi za rezervne igrače, pa je izvesno da je njegov oporavak prošao veoma dobro. On je u intervjuu za ruski list "Sport ekspres" izjavio kako se sada oseća odlično, te da je spreman da pomogne "orlovima" na Evropskom prvenstvu, ukoliko se nađe na konačnom spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Oporavak je prošao odlično i moći ću da igram na Evropskom prvenstvu. Nadam se da ćemo izaći iz grupe i stići do trofeja. Spreman sam da igram na takmičenju - istakao je naš reprezentativac.

Informer

 

Osim toga, osvrnuo se Babić i na spekulacije koje su uzdrmale fudbalski svet prethodnih dana. Pisalo se da štoper ima ponudu da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, ali sam igrač nema nikakvu dilemu po pitanju budućnosti jer ugovor sa moskovskim klubom ima do 2026. godine. 

- Želim da nastavim da igram u Spartaku, još uvek imam ugovor sa klubom. To je sve - jasno je poručio štoper moskovskog kluba