02.06.2024.

22:46

Foto: Starsportphoto©

Sport

Vlahović promenio broj pred EURO! Srpski napadač nosiće čuveni dres u Nemačkoj! (FOTO)

Okupio je Dragan Stojković Piksi reprezentativce Srbije pre nekoliko dana u Staroj Pazovi kako bi započeli pripreme za Evropsko prvenstvo. "Orlove" na kontinentalnom takmičenju u Nemačkoj očekuje pakleno težak zadatak, a rival našem nacionalnom timu u prvom kolu biće selekcija Engleske - 16. juna u Gelzenkirhenu. 

Za razliku od Mundijala u Kataru, selektor Stojković ovoga puta nema mnogo problema sa povredama. Svi igrači odazvali su se pozivu u nacionalni tim i Srbija će u najjačem sastavu krenuti put Nemačke. Među fudbalerima od kojih se najviće očekuje je i Dušan Vlahović, a nakon odluke Nemanje Radonjića da se oprosti od dresa reprezentacije, napadač Juventusa dobio je priliku da promeni broj. 


Fudbalski savez Srbije na društvenim mrežama objavio je da će Dušan Vlahović u budućnosti nositi dres sa brojem sedam. Snažni napadač isti broj nosio je na startu svoje karijere u Juventusu, ali kada se otvorila "devetka" Vlahović je odmah pokupio. 

Dušan Vlahović je u toku reprezentativne karijere na leđima nosio broj 18, a na Evropskom prvenstvu po prvi put će na zvaničnom meču poneti sedmicu. Prethodni broj bio je taličan budući da je Vlahović bio efikasan u dresu "orlova", a nadamo se da će novi izbor doneti još više uspeha.