05.06.2024.

06:00

Foto: profimedia

Sport

Piksi se hvatao za glavu, čupao kosu... Selektor eksplodirao posle greške (VIDEO)

Loše smo počeli pripreme za ono što nas čeka u Nemačkoj, Evropsko prvenstvo nije ni počelo,  ali posle onoga što smo videli u Beču, jasno je da će nam biti potrebni "debeli" živci. Selektor je besan napustio meč, pa je svima jasno da bolje nije bilo ni u svlačionici. Besni su bili i navijači Srbije, jer su "orlovi" u prvih 15 minuta primili dva gola. Piksi je potom gurnuo u napad dvojicu igrača, tražio je od svojih igrača da krenu u napad, ali su naši reprezentativci dio kraja uspeli samo da ublaže poraz.

Selektor je eksplodirao u 84. minutu kada se otvorila jedna kontra Srbije, ali je Lazar Samardžić loše reagovao i udario je u odbrambenog igrača, izgubio loptu i omogućio Austriji da krene u kontru. Stojković je tada pobesneo kraj aut-linije. Skočio je, uhvatio se od očaja za glavu zbog propuštene šanse i žestoko opsovao.

Pogledajte!

Posle utakmice je bio mirniji i poručio da će sve biti u redu na Evropskom prvenstvu. 

Osećanja su malo pomešana. Krivo mi je što smo izgubili, ali sam zadovoljan reakcijom naših igrača i uopšte svega što se dešavalo. Mislim da smo bili blizu da postignemo drugi gol. Nismo izgubili da izgubimo, ali dobro, to je fudbal. Ovo je jedan jako dobar test protiv jake i kompaktne ekipe kao što je Austrija. To će nas čekati u Nemačkoj - rekao je Stojković.