05.06.2024.

06:30

Foto: profimedia

Sport

Kakva grupa građana, grlom u jagode... Navijači očajni, pljušte uvrede na račun Piksija i igrača

Srbija se raspala na bečkoj travi u prvih 15 minuta. Delovala je naša selekcija potpuno izgubljeno na terenu, kada je primila dva gola, ali je Strahinja Pavlović ublažio poraz i nije nam se opet zatresla mreža. Do kraja "orlovi" nisu posebno briljirali, mada su delovalo agresivnije na momente i kvalitetnije od protivnika. 

Moraće naša odbrana u narednih desetak dana žestoko da se utegne inače nas čeka horor protiv Engleza na startu šampionata. Piksi je promenio veliki broj igrača, ekspermintisao i nadamo konačno otklonio dileme koje je imao, jer ako toga bude i u Nemačkoj preti nam katastrofa. Posle utakmice su navijači na društvenim mrežama kritikovali ne samo igrače nego i selektora Dragana Stojkovića, koji je posle meča uveravao da će sve biti u redu.

- Dobra provera, ima loših, ali i dobrih stvar. Nema spavanja za trenere, već noćas ćemo napraviti video analizu i jedan dobar sastanak, da igrači i u vizuelnom delu vide gde su dobri, a gde greše. Biće Srbija prava u Nemačkoj. Imamo i Švedsku, ali sabraćemo utiske i videćemo šta je to najbolje što Srbija može da pruži. Sigurno će ove dve utakmice i meni dati odgovore što se tiče igrača. Imali smo problema, sa Kostićem, sa Spajićem koji je tražio izmenu. Saša Lukić takođe nije spreman za svih 90 minuta. Rešavaćemo te probleme u hodu. Imamo dovoljno vremena, ali ova utakmica je odlična za analizu. Nisam srećan što smo izgubili, ali me hrabri da će biti dobro u Nemačkoj - rekao je selektor posle utakmice.

Cinizma ne manjka navijačima.

Selektor je prvi na udaru.

"Bravo Piksi pokazao si da nemaš pojma, još uvek se tražiš olakšaj nam ovu moru i propusti avion za Nemačku".
 

Navijači nemaju milosti prema našim fudbalerima.