05.06.2024.

11:16

Foto: profimedia

Sport

Osećao sam se kao go*no! Slavni Nemac očajan zbog spiska za EURO!

Iza iskusnog Nemca je veoma dobra sezona u Bundesligi, ali selektor "pancera" je smatrao da ima boljih kandidata za njega i zato mu nije uručio poziv.

- Osećao sam se kao govno kad me Nagelsman nazvao i rekao: Robine, stvarno mi je žao, ali ne mogu da te povedem sa sobom. Stvarno te cenim, ali sezona tvog kluba ti ne ide u prilog - rekao je Gosens koji je jedan od najzaslužnijih što se klub iz Berlina spasao ispadanja u niži rang.

Informer

Neutešan je nekadašnji igrač Atalante i Intera, kojeg je i te kako pogodila taktika selektora koji je postepeno objavljivao imena igrača, a neizvesnost je trajala nekoliko dana.

- Sve sam podredio odlasku na Evropsko prvenstvo, to mi je bio san iz detinjstva, a sada je iščezao. Plakao sam nakon poziva zajedno sa suprugom - otkrio je Gosens, koji je do sada odigrao 20 utakmica i zabeležio dva gola i šest asistencija.

Osim Robina, nisu pozvani ni Mats Humels niti Leon Gorecka, a fudbalska javnost željno iščekuje da Julijan Nagelsman u sledeća dva dana donese konačnu odluku i precrta još jedno ime sa spiska.