09.06.2024.

23:20

Foto: EPA Images

Sport

Baš nema sreće! Saigrač Vlahovića i Kostića mora da propusti EP!

Strašan maler poterao je iskusnog napadača, koji u Juventusu deli svlačionicu sa asovima srpske reprezentacije - Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem!

On je doživeo povredu kolena već u petom minutu na prijateljskom meču protiv Ukrajine (3:1), koji je u Varšavi odigran u petak veče, u sklopu priprema za EURO.

Odmah se videlo da situacija nije nimalo naivna, pošto je visoki centarfor uz pomoć doktora napustio teren. U najkraćem roku je podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima, a crne slutnje su se, nažalost, obistinile - Milik će morati da propusti kontinentalni turnir.

- Arkadijuš ne može da se oporavi na vreme, zato neće ići na Evropsko prvenstvo - potvrdio je Mihail Probijerž, selektor Poljske.

Informer

Arkadijuš Milik

Ovo je veliki udarac za državni tim, jer je prvotimac "stare dame" planiran da u napadu igra u tandemu sa čuvenim Robertom Levandovskim.

Podsetimo, Poljaci će se u Nemačkoj takmičiti u grupi D, zajedno sa Holandijom, Francuskom i Austrijom. Prvi duel očekuje ih protiv "lala", 16. juna na stadionu u Hamburgu.