11.06.2024.

21:31

Foto: Foto: Informer

Sport

Dika popularniji nego 91. godine! Svi navijači hteli sliku s direktorom reprezentacije (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Informer

Naša  delegacija je zvanično stigla u Augzburg koji će biti njihova baza tokom Evropskog prvenstva. Nažalost fudbaleri zbog protokola nisu mogli da se druže sa mnogobrojnim navijačima, ali tu ulogu je preuzeo Stevan Dika Stojanović.

Naime, zbog bezbedonosnog fudbalera naši igraći su odmah morali da uđu u hotel i nisu mogli da se pozdrave s okupljenima ispred hotela.

Međutim, nekadašnji osvajač Kupa Šampiona, a sada direktor fudbalske reprezentacije Srbije Stevan Dika Stojanović se družio sa prisutnim ljudima koji su svi redom hteli da se fotografišu s njim.

Nije popularni Dika nikoga odbio, a pogotovo su bili oduševljeni stariji fanovi koji se sećaju finala Kupa šampiona  1991. godine kada je Stojanović u penal seriji bio heroj Zvezde u osvjanju titule.

Naša reprezentacija je poslednji put učestvovala na šampionatu starog kontinenta sada već davne 2000. godine. Tada je Dragan Stojković Piksi bio kapiten, a sada kao selektor predvodi nacionalni tim.

Fudbalska reprezentacija Srbije na Evropskom prvenstvu se takmiči u okviru grupe C, a njeni protivnici će biti Engleska, Slovenija i Danska.