12.06.2024.

17:00

Foto: Foto: Printscreen

Sport

Navijači napravili spektakl na otvorenom treningu Srbije! "Orlovi" dobili vetar u leđa pred EURO (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak je doputovala u svoju bazu tokom Evropskog prvenstva - Augzburg. Našu delegaciju dočekao je veliki broj navijača ispred hotela, a još više njih danas će uživo pratiti otvoreni trening. 

UŽIVO

19:05 - Otvoreni trening reprezentacije Srbije je gotov! Navijači su izabranike Dragana Stojkovića Piksija u svlačionicu ispratili ovacijama! 

18:59 - Navijači Srbije zapalili su i jednu baklju koje ja završila na atletskoj stazi, niko od prisutnih policajaca ne ume da je ugasi...

Informer

 

18:53 - Još jedan navijač želeo je da dođe do slike sa fudbalerima Srbije, ovoga puta je policija odmah reagovala i odvela ga sa terena. Izazvalo je to veliko nezadovoljstvo među ostalim pristalicama na tribinama budući da se radi o dečaku...

Informer

 

18:40 - Evo ga i snimak kada je mladi navijač uleteo na teren kako bi se slikao sa Vlahovićem. 

18:34 - Legende Crvene zvezde i Partizana - Dragan Džajić i Nenad Bjeković, takođe prate trening reprezentacije Srbije. Sa njima u društvu je i portparol FSS-a Milan Vuković. 

Informer

 

18:30 - Okupljeni navijači imali su jasnu poruku - Kosovo je srce Srbije! 

18:21 - Momak koji je prekinuo trening "orlova" nije Srbin već navijač Juventusa koji je želeo da se slika sa Vlahovićem. 

18:15 - Jedan od navijača prekinuo je trening budući da je uleteo na teren kako bi se slikao sa Vlahovićem! Srpski napadač zaštito je navijača od policije i ispratio ga sa terena, a u međuvremenu su napravili i jedan selfi. 

Informer

 

18:12 - Napadači Srbije raspucani su na treningu! 

18:00 - Trening Srbije uveliko traje, a navijači pomno prate dešavanja na terenu! Nema sumnje da će ogromna podrška koju su "orlovi" danas dobili sa tribina biti ogroman zamajac pred EURO. 

17:48 - Navijači Fenerbahčea ne prestaju sa skandiranjem Dušanu Tadiću! Kapiten "orlova" sjajnim igrama tokom prethodnih godinu dana pokupio je sve ogromne simpatije fanatičnih Turaka. 

17:43 - Maksimalno foksurano deluju fudbaleri Srbije na startu treninga, sa njima i Dragan Stojković Piksi. 

Informer

 

17:42 - Otvoreni trening Srbije je zvanično i počeo, a pre nego što se začula pištaljka selektora Stojkovića "orlovi" su pozdravili navijače i fotografisali se sa njima. 

17:40 - Oko 3.000 navijača nalazi se na tribinama stadiona "Rozenau", a budući da je ogromna poseta bila očekivana Fudbalski savez Srbije bio je prinuđen da štampa i deli karte! 

17:35 - Očekivano - Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović dobili su najviše ovacija. Napadač Juventusa jedno vreme je proveo ispod tribine kako bi se pozdravio sa najmlađim navijačima. Sa druge strane, najbolji strelac u istoriji reprezentacije izašao je na atletsku stazu i pozdravio sve prisutne. 

17:34 - Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije - Nenad Bjeković, takođe je stigao na stadion u Agzburgu! 

Informer

 

17:31 - Među okupljenim narodonom najglasniji su Turci, odnosno, navijači Fenerbahčea koji su došli da bodre Dušana Tadića! 

17:30 - Ogromno oduševljenje navijača izazvao je izlazak Aleksandra Mitrovića na teren! Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije pozdravio je pristalice okupljene na tribinama. 

17:28 - Evo ih i golmani srpske reprezentacije - Đorđe Petrović, Predrag Rajković i Vanja Milinković-Savić, takođe su dobili ogromne ovacije navijača. 

17:26 - Ispred stadiona na kom će "orlovi" odraditi otvoreni trening nalazi se oko 500 navijača koji još uvek čekaju svoj red kako bi došli na tribine. 

17:22 - Zanimljivo, otvoreni trening Srbije prati i nekoliko navijača Fenerbahčea! Nema dileme da su tu kako bi na EURO u dobrom ritmu ispratili kapitena "orlova" - Dušana Tadića, koji već godinu dana nastupa za turskog velikana. 

Informer

 

17:20 - Fudbalska reprezentacija Srbije prvi meč na EURU igraće u nedelju od 21 čas u Gelzenkirhenu, a rival će biti selekcija Engleske. Četiri dana kasnije "orlovi" će snage odmeriti sa Slovenijom dok će u poslednjem kolu protivnik četi Dragana Stojkovića Piksija - 25. juna u Minhenu biti Danska. 

17:16 - Od ranije je bilo poznato da će baza reprezentacije Srbije tokom Evropskog prvenstva biti Augzburg, a "orlovi" su se odlučili za trening centar "Rosenaustadion". 

Trening centar je udaljen desetak minuta od hotela i poseduje najkvalitetniju travnatu podlogu.

17:09 - Prvi se pred navijačima pojavio selektor Srbije - Dragan Stojković Piksi. On je po izlasku na teren dobio ogromne ovacije, a nakon toga i pozdravio okupljene navijače. 

17:03 - Trening Srbije počinje za manje od pola sata, a već sada je na tribinama stadiona u Agzburgu sjajna atmosfera među pristalicama "orlova". 

17:02 - Veliki broj navijača nalazi se ispred trening centra gde će "orlovi" održati otvoreni trening. 

17:00 - Dobro došli na blog posvećen otvorenom treningu fudbalske reprezentacije Srbije pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj!