12.06.2024.

22:23

Foto: Foto: Peđa Milosavljević

Sport

Turski navijači za Informer: Tadić je naša legenda, volimo ga (VIDEO)

Informer

 

Naime, na desetine ljudi obučenih u žuto-plave dresove Fenerbahčea, među hiljadama srpskih navijača, isticalo se na tribinama stadiona "Rozenau". Bez dileme, skrenuli su pažnju svih prisutnih, pitali su se mnogi šta rade na treningu "orlova", a kada je na teren zakoračio Dušan Tadić, svima je postalo jasno.

Informer

 

Pristalice istanbulskog kluba, koje žive i rade u Nemačkoj, odlučile su da iskoriste priliku i pozdrave kapitena Fenera, ali i reprezentacije Srbije. Okupljeni turski navijači skandirali su Tadiću i pozdravljali aplauzom svaki njegov potez, a u razgovoru za Informer otkrili su i da su prevalili i preko stotinak kilometara kako bi videli iskusnog vezistu na delu. 

- Došli smo iz Augzburga, Štutgarta, Minhena.. I došli smo zbog Dušana Tadića - rekao je jedan od navijača Fenerbahčea, a potom je ostatak ekipe počeo da skandira "Dušan Tadić, ole, ole".

Otkrili su i turski navijači da ih je Tadić, koji je prošle sezone pojačao klub iz Istanbula, kupio svojom srčanošću i borbenoću na terenu.
- On igra za Fenerbahče, on je naš kapiten, postigao je mnogo golova, upisao mnogo asistencija. Volimo ga, on je naša legenda - poručile su između ostalog pristalice Fenera. 

Šta su sve turski navijači imali da kažu o Tadiću, ali i Filipu Kostiću, pa i novom treneru Fenerbahčea Žozeu Murinju možete pogledati u snimku ispod:

Reprezentacija Srbije prvi meč na EP u Nemačkoj odigraće u nedelju u Gelzenkirhenu od 21 čas kada će odmeriti snage sa selekcijom Engleske u okviru C grupe.