13.06.2024.

14:18

Foto: Pedja Milosavljević

Sport

Braća Rusi navijaju za Srbiju! Pavlović se zahvalio na podršci

On je zahvalio i navijačima sa naših prostora, koji su juče u velikom broju ispratili trening "orlova". Bilo je otvoreno za javnost i razgrabljeno je 2.800 karata. 

Ono što je posebno bilo zanimljivo, jeste prisustvo ruskog novinara na Pavlovićevoj konferenciji. On je istakao da je Srbija jako popularna u Rusiji i da će Rusi uglavnom navijati za "orlove". Pavlović je zahvalio na podršci, a potom su se prisetili prijatelsjke utakmice u Moskvi iz marta meseca.

Informer

 

- Hvala na podršci. Što se utakmice tiče, bila je teška. Dobili smo crveni karton posle 25 minuta. Nije bilo lako igrati posle toga. Da, posle toga mi smo napravili neke greške, ali bio je to prijateljski meč i ne pridajemo mu veliki značaj - rekao je Pavlović.

Usledilo je ubrzo pitanje i oseća li podršku iz Republike Srpske, na šta je Pavlović zahvalio svim navijačima.

- Naravno da nam znači podrška navijača. Prijatno su nas iznenadili juče na treningu, bila je lepa dobrodošlica i nadamo se takvoj podršci na svim utakmicama Evropskom prvenstvu - zaključio je Pavlović.

Informer

Orlovi će danas od 17.30 časova imati novi trening koji naravno neće biti otvoren za navijače. Na našem portalu možete pratiti sva dešavanja iz Augzburga, odakle ćemo vas svakodnevno i pravovremeno izveštavati.