13.06.2024.

17:40

Foto: Informer

Sport

Nema odmora pred EURO! "Orlovi" odradili još jedan trening u Augzburgu! (VIDEO)

Reprezentacija Srbije u utorak je doputovala u svoju bazu za Evropsko prvenstvo - Augzburg. Izabranici Dragana Stojkovića juče su odradili prvi trening na stadionu "Rozenau", a budući da je bio otvoren za javnost veliki broj navijača pozdravio je "orlove" uoči prvog duela protiv Engleske na kontinentalnoj smotri. 

Do početka Evropskog prvenstva ostalo je malo vremena i svaki trening mogao bi da bude dragocen. Zbog toga - odmora nema. Reprezentacija Srbije danas je ponovo izašla na teren u svom trening centru gde će Stojković i njegovi izabranici dodatno "utegnuti" tim pred prvu utakmicu. 

Deluje da je atmosfera u taboru Srbije sjajna. Tome je doprinela ubedljiva pobeda protiv Švedske u poslednjoj proveri pred EURO, ali i ogromna podrška navijača na jučerašnjem treningu. 

Na sve to, veliki broj pristalica srpskog tima redovno ih posećuje i u hotelu kako bi im pružili podršku pred start Evropskog prvenstva. Podsećamo, "orlovi" prvi duel igraju u nedelju od 21 čas u Gelzenkirhenu protiv Engleske. 

Četiri dana kasnije rival će biti Slovenija u Minhenu, a 25. juna Srbiju očekuje okršaj protiv Danske u poslednjem kolu grupne faze. 

Informer