15.06.2024.

10:14

Foto: RTS printscreen

Sport

Dejan Nedić napravio šou! Nastao lom u studiju, poznati sudija zapevao čuveni hit! (FOTO/VIDEO)

Legendarni arbitar, koji se proslavio originalnim komentarima na račun kolega, ali i fudbalera, latio se mikrofona i zapevao čuveni hit Mikija Jevremovića "Pijem", čime je doveo atmosferu do usijanja!

Harizmatični analitičar dugo godina na "RTS-u" komentariše sudijske odluke i kada igra reprezentacija Srbije, ali i srpski klubovi u Evropi. Nezaobilazan je i tokom mečeva Lige šampiona, a nije tajna da voli da zapeva uživo u programu.

To je i sada uradio, a kako je to izgledalo, možete pogledati na snimku ispod.

Gospodin Nedić je neretko svojim sjajnim i originalnim komentarima umeo i da nasmeje gledaoce, pa je tako pre nekoliko godina u studiju komentarišući fudbalska dešavanja izvadio kartone i počeo da maše po studiju.

Odranije je poznato da je gospodin Nedić vrlo svestrana ličnost, između ostalog, dugo je direktor Druge ekomomske škole u Beogradu. Po struci je diplomirani ekonomista, a radio je i kao profesor statistike.

Volim da sportisti završe redovnu školu, ali i da budu uspešni u tome čime se bave, zato im i izlazimo u susret i pomažemo. Zbog toga ćemo aplicirati da se uvede i jedno odeljenje koje bi imalo i stručne ekonomske i zdravstvene predmete, smer ekonomski tehničar-sportsko odeljenje - govorio je Nedić svojevremeno u jednom intervjuu.