16.06.2024.

05:46

Foto: Starsportphoto

Sport

Srbija ovo čeka 24 godine! Evo gde možete da gledate prenos meča sa Englezima

Prenos meča možete da gledate na dve televizije, na prvom programu RTS-a i Arena 1 premijum kanalu, dok na našem portalu možete da pratite tekstualni prenos utakmice naših "orlova", kao i svih mečeva na Evropskom prvenstvu. 

Juriš na Engleze

Meč počinje u 21 sat, ali budite uz naš portal ceo dan jer ćemo za vas imati fotografije i video snimke sa lica mesta, videćete kako se zagrevaju za meč naši navijači u Gelzenkirhenu, ali i Englezi, najavljen je dolazak 40.000 navijača "Gordog Albiona". Prema Piksijevim rečima, očekuje se da Srbija napadne Englesku, pa čak i da na 1:0 krene po drugi gol. Takođe, selektor je rekao da zna startnih 11 i Srbije i Engleske i obećava da će Srbija biti zadovoljna. U Beogradu je naglasio da se nada četvrtfinalu. Nacija bi bila zadovoljna borbom naših igrača i samo da se prođe grupa.

Informer

Prvi korak ka tom cilju Piksi može da napravi već u nedeljnom okršaju sa Englezima. Podiže selektor malo atmosferu pred utakmicu, u prepoznatljivom stilu je uzvratio kada su ga pitali šta će biti ako "orlovi" povedu. 

- Naređenje će onda biti da postignemo drugi. Vrlo prosto. Sad su to malo šaljiva pitanja, ali ćemo videti kako se utakmica bude razvijala. Igranje sa Engleskom traži potpunu koncentraciju. Učinićemo sve da uđemo u šanse iz kojih može doći do egzekucije, ali ne zaboravite da se fudbal igra u dva pravca. Ovo je turnirski tip takmičenja, svaki gol, svaki bod i karton znače - rekao je Stojković. 

Bonus video