16.06.2024.

12:46

Foto: profimedia

Sport

Srbi Englezima oteli zastave! Počelo je, navijački obračun u Nemačkoj (FOTO)

Portal "hooligans.cz", koji je specijalizovan za dešavanja na navijačkoj sceni, objavio je fotografije na kojima su sa "trofejima" navodno navijači Crvene zvezde i Borca iz Banjaluke. Ako je verovati pomenutom portalu u Nemačkoj je već došlo do sukoba pristalica Srbije i Engleske.

Navijači poziraju držaći zastave Engleske okrenute naopako, što rade kada se oduzmu tuđe zastave, ovog puta su Sanderlend, Severni Birmingem i Mejdstoun.

Pogledajte!

Meč između Engleske i Srbije proglašen utakmicom visokog rizika, pa su uvedene i posebne mere kada je u pitanju alkohol. Tokom utakmice će biti ograničena upotreba na dva pića po osobi, ali i sa zabranama da se pije na sedištima.

Na stadionu će biti dostupno samo pivo sa niskim procentom alkohola, a mogu da uzmu samo dva po osobi. Takođe, na glavnom trgu u Gelsenkirhenu neće biti dopušteno ispijanje alkohola na dan utakmice. Zanimljivo je da ova zabrana važi samo za ovu utakmicu Engleza, ali ne i za ostale u grupi protiv Slovenije i Danske. Na utakmici se očekuje oko 40.000 navijača Engleske, kako su minulih dana pisali mediji na Ostrvu.