16.06.2024.

20:05

Foto: Starsportphoto©

Sport

Poslednji raport pred Engleze! Babić i Kinoši poručili: Daćemo sve od sebe!

Manje od sat vremena ostalo je do početka utakmice između Srbije i Engleske na Evropskom prvenstvu. "Orlovi" će po prvi put od osamostaljenja nastupati na kontinentalnom takmičenju, a na startu turnira izabranike Dragana Stojkovića očekuje najteža moguća prepreka. 

Reprezentativci Srbije nedavno su stigli na stadion, a onda su predstavnik igrača i stručnog štaba, kako to nalaže pravilo UEFA, morali pred kamere. Završnu reč pred start utakmice sa Engleskom dali su štoper "orlova" - Srđan Babić, i prvi asistent našeg selektora - Kacuširo Kinoši. 

- Očekivanja su najveća, želimo da turnir započnemo kako treba. Mislim da ćemo biti spremni da ispunimo sve što smo zamislili - rekao je Babić, a potom se nadovezao na konstataciju da su defanzivci na poslednjih nekoliko utakmica bili efikasni.

- Potrudićemo se da zaustavimo protivničke napadače, a svaki gol koji dođe biće nam bonus - rekao je Srđan Babić. 

Sa druge strane, asistent Dragana Stojkovića - Kacuširo Kinoši, ističe kako su svi u taboru Srbije uzbuđeni pred start Evropskog prvenstva, ali dodaje da će biti neophodna mirna glava za dobar rezultat protiv Engleske. 

- Svi smo uzbuđeni zbog početka, ali moramo da se smirimo. Uradili smo sve što je bilo potrebno, došlo je vreme da turnir startuje - kratko je prokomentarisao Kinoši.