16.06.2024.

20:23

Foto: Informer/Peđa Milosavljević

Sport

Džajić veruje: Momci su motivisani, ne sumnjam u njihov odnos prema dresu!

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije - Dragan Džajić, pojavio se pred kamerama "TV Arena sport" neposredno pre početka utakmice između "orlova" i Engleske na Evropskom prvenstvu. Proslavljeni srpski fudbaler izneo je očekivanja uoči meča sa izrazitim favoritom. 

- Teško je progrnozirati, videćemo... Englezi su, u javnosti, veliki favorit. Ovde sam sa ekipom i siguran sam da će dati sve od sebe, motivisani su da odigraju dobru utakmicu. U njihov odnos i zalaganje ne sumnjam. 

Džajić je davne 1968. godine srušio Englesku na Evropskom prvenstvu u Italiji, a nada se prvi čovek našeg Saveza da bi isti ishod mogao da bude i danas. 

- Taj gol nikada ne mogu da zaboravim... Englezi su tada bili favoriti i prvaci sveta, ali fudbal je fudbal. Imali smo dobru ekipu, ušli hrabro i dočekali naš momenat u finišu. Bio je to ogroman uspeh za naš fudbal - rekao je Džajić. 

Informer

 

Ranije danas selekcija Slovenije režirala je prvo iznenađenje na Evropskom prvenstvu pošto su remizirali sa Danskom - 1:1. 

- Ne razmišljam o tome, već su počele kalkulacije. Treba da vidimo šta će biti sa Englezima, ima vremena za to - podvukao je Dragan Džajić.