Autor: Informer.rs

16.06.2024.

23:51

Foto: Informer

Sport

Očekivao sam da će Englezi da stanu! Pavlović otkrio šta je Piksi rekao igračima u svlačionici!

Posle utakmice Strahinja Pavlović je iizneo utiske i otkrio šta je igračima u poluvremenu i posle utakmice rekao selektor Dragan Stojković.

- Ostaje žal zato što nismo izvukli makar bod, mislim da smo u drugom poluvremenu izgledali jako dobro i da samo držali loptu i pokušavali da napravimo nešto, ali je na kraju ostalo 1:0, koštalo nas je tih prvih dvadeset minuta.

Defanzivac Srbije ističe da mu je žao što se sve završilo porazom.

- Tako ispada na kraju ljudima sa strane, nismo se osećali prijatno tih 20-30 minuta bili su jači uzeli loptu bilo je teško izvlaziti na kraj sa njima, ali posle tog gola smo malo živnuli i bili smo bolji.

Informer

 

Pavlović je odgovorio i na piatnje da li smo do proimljenog gola i previše respektovali Albion?

- Normalno da postoji respekt to su igrači na visokom nivou svi žele da pobede i svako se bori za sebe. Mislim da su odlična ekipa imaju tu fantastičnu napadačku trojku, bilo je teško ali smo u mnogim situacijama mi izgledali dosta dobro.

Srpski repreyentarivac pred novinarima je otkrio [ta im je selektor rekao u poluvremenu i posle utakmice.

- U poluvremenu nam je rekao da sve što je video u prvom delu ništa ne valja, i da smo im poklonili mnogo respekta i dodao i da moramo u drugom jače, požrtvovanije i sa dosta hrabro sto što smo i uradili, a na kraju nam je čestitao. Šteat što nismo uspeli da izvučemo bar bod.

Nije imao ni sreće, jer ga je lopta zakačila kod gola i promenila smer.

- Nisam pogledao snimak, imam osećaj da me lopta zakačila i prebacila sve u našoj odnrani i stigla do Belingema. Očekivao sam da će u jednom periodu stati i da neće moći da drže loptu toliko i da napadaju prostor, ali i mi im to nismo dozvolili.