17.06.2024.

00:30

Foto: EPAIMAGES

Sport

Srbija nas je naterala da kampujemo u svom kaznenom prostoru! "Orlovi" oduševili Kejna!

Nudila se reprezentacija Engleske "orlovima" na startu Evropskog prvenstva, ali je Džorda Pikford uspeo da sačuva svoju mrežu u Gelzenkirhenu. Na kraju, Gordi Albioni slave minimalnu pobedu od 1:0, no, taj rezultat nije oduševio kapitena - Harija Kejna. 

Golgeter Engleske pohvalio je izabranike Dragana Stojkovića Piksija i dodao da je Srbija naterala njegovu reprezentaciju da kampuje u svom kaznenom prostoru. 

- Kada se sve sagleda, zaslužena pobeda. Najvažnije je proći grupu. Znali smo da nas čeka teška utakmica, jer Srbija ume da preti i ima nekolicinu odličnih igrača. Nametnuće borbu i mislim da smo odgovorili zaista dobro. Bio je deo igre u drugom poluvremenu kada smo kampovali u kaznenom prostoru i bilo je teško da izađemo iz njega, ali na kraju važna pobeda za nas - rekao  je Hari Kejn.

Nastavio je kapiten Engleske da hvali "orlove", a igru svog saigrača Džuda Belingema objasnio je u dve reči - "Neverovatan igrač". 

- Teška utakmica, oni su težak protivnik sa dobrim igračima. Dobro smo se držali i dobro je što smo osvojili tri boda koja će nam pomoći da prođemo u drugi krug. Dobro je što smo danas pobedili.