17.06.2024.

12:37

Foto: printscreen

Sport

Šiptarski provokator nema ni stida ni srama! Srbi mu začepili usta

Nastavlja sa sramnim ponašanjem, nakon što je pred srpskim navijačima u Gelzenkirhenu pokazivao dvoglavog orla. Ako ima pravde, neće još dugo biti na Evropskom prvenstvu. Fudbalski savez Srbije odmah je reagovao i zatražio da UEFA oduzme akreditaciju i Arlindu i mediju za koji radi.

Sa skandaloznim ponašanjem nastavlja na društvenim mrežama, pa su srpski navijači imali šta da mu poruče, posebno nakon što je ispalio da bi Srbija mogla da se suoči sa tužbom, jer su navijači na stadionu u Gelzenkirhenu skandirali istinu, koja njega boli: Kosovo je srce Srbije.

"Nastavljaju se povici "Kosovo je Srbija" i "Kosovo je srce Srbije". Biće dobro da FS Kosova dobije ove materijale i podnese žalbu Disciplinskoj komisiji UEFA zbog ove rasističke kampanje protiv naše zemlje", napisao je Arlind Sadiku, koji, nadamo se, neće još dugo biti na Evropskom prvenstvu.

Posle provokacija se našao na udaru naših navijača, pa je bilo brutalnih prozivki, nisu bili nežnu prema "novinaru" iz lažne države: "Provokacija", "Kosovo je srce Srbije", "Kosovo je Srbija", samo su neke poruke navijača, koji nisu birali reči, pa je bilo žestokih psovki.

Bonus video