19.06.2024.

07:59

Foto: tanjug/ap

Sport

Bura na mrežama! Svi pljuju Ronalda, potezom zgrozio planetu

Portugalci su na startu Evropskog prvenstva slavili autogolom češkog defanzivca Robina Hranača u 70. minutu i golom Fransiska Konseisaa u 92. Ronaldo je nakon pobedničkog pogotka eksplodirao, srčano je slavio trijumf svog tima, kao da mu je prvi u karijeri. 

Dok je trčao ka strelcu pobedonosnog gola Konseisau, stisnuo je pesnicu ka golmanu Češke 
Staneku koji je ležao na travi i nešto mu rekao. Zbog ove povokacije snimak je postao viralan na društvenim mrežama velikom brzinom, a Ronaldo se našao na udaru zbog poteza. Iako ima 39 godina i osvojio je sve što je mogao, golove Kristijano i dalje slavi kao malo dete, a kad je reprezentacija u pitanju čak i ako ih nije on postigao. Nije mogao da se kontroliše, mada verovatno nije ni želeo.

Takođe, videli smo i novog Ronalda, koji malo manje misli samo na sebe, pokazao je da mu je ekipa na prvom mestu, a posle gola je grlio i ljubio mladog Konseisaa.

- Uvek sam srećan kada predstavljam svoju zemlju i igram za nju. Hteo sam da pomognem na bilo koji način i srećom jesam. U ovom trenutku osećam ogromnu sreću. Ponos. Samo sam želeo da donesem radost Portugalcima i naročito mojoj porodicu koja se mnogo mučila. Ova pobeda je za njih - rekao je Konseinsao, prvi strelac sa klupe još od finala 2016. godine.