20.06.2024.

06:11

Foto: Starsportphoto

Sport

Srbijo, nema ništa važnije! Evo kad i gde možete da gledate meč "orlova" sa Slovencima

Prenos meča možete da gledate od 15 časova na dve televizije, na prvom programu RTS-a i Arena 1 premium kanalu, dok na našem portalu možete da pratite tekstualni prenos utakmice naših "orlova", kao i svih mečeva na Evropskom prvenstvu. 

Svim silama na Slovence! "Orlovi" posle poraza od Engleza u prvom kolu (1:0) jurišaju na tri boda, a sa kojim timom koji predvodi Dušan Tadić možete da pogledate OVDE.  Slovenija u meč ulazi sa bodom posle remija 1:1 protiv Danske, dok je Srbija bez boda.

- Nismo! Ne, ne. Zašto favorit? Biće to jako teška utakmica. Ko god mislio da je Slovenija laka taj se vara. Matjaž Kek odličan trener, igrači odlični, tim koji svakom može da napravi problem. S druge strane, mi gledamo sa svoje tačke gledišta, hoćemo da pobedimo. Radimo sve na tome da pobedimo sutra. Ako bude Slovenija bolja, čestitaćemo i idemo dalje, ali želimo da je stavimo u problem. Želimo da budemo pametni i da nas dugim loptama i Šeškom i Šporarom Slovenija ne kazni. Nema tu favorita. Svaka utakmica teška. Tako i kad dođu ovi Vikizni... Danci... I njih moraš da pobediš. Ali ja verujem u moje momke. Da ne verujem ne bih bio ovde. To nije potcenjivanje ostalih timova, samo verujem u svoje - rekao je selektor Dragan Stojković pred utakmicu.

Informer

Selektor Slovenije Matjaž Kek rekao je da je Srbija odličan protivnik i da će njegova ekipa imati težak posao.

- Razumem veliki rivalitet, jasno mi je šta znače bodovi obema ekipama, ali sam siguran u sjajnu atmosferu. Morala bi da bude takva, iako nije uvek slučaj. Ipak dolazimo sa prostora bivše Jugoslavije, što pojačava rivalitet, međutim, važno je da napomenem da je Srbija odličan protivnik i da ćemo imati težak posao. Bitno je da poštujemo protivnika, ali i sebe - rekao je Kek.

Bonus video