20.06.2024.

18:30

Foto: Izvor: Slađana Stanković

Sport

Sofija bodrila orlove u autfitu vrednosti stana u Beogradu! Evo koliko koštaju nakit i skupoceni sat koji manekenka nosi na utakmici Srbije - Slovenije

Sofija Milošević, manekenka i nevenčana supruga srpskog fudbalera Luke Jovića, bodrila je danas "orlove" na utakmici koju je reprezentacija Srbije igrala protiv Slovenije.

Informer

 

Lepa Sofija, koja sa Lukom ima dvoje dece, kao i uvek došla je na tribine tip-top sređena, ali ovaj put u elegantno - sportskom stilu.

Nosila je dres srpske reprezentacije, sa rednim brojem osam i širokim farmerkama koje su pocepane na kolenima, a svima je za oko zapao nakit koji je nosila.

Informer

 

Na njenoj ruci mogli smo da primetimo narukvice luksuznog brenda "van klif & arpels", kojim su poznate dame opsednute, a pored njega, na njenoj ruci su zasijale i dve zlatne narukvice brenda "kartije".

Informer

 

Za četiri narukvice ona je izdvojila ukupno 56.250 evra: dve "van klif & arpels" su je koštale 38.250 evra i "kartije" 49.200 evra. Posebno se izdvojio njen zlatni sat, takođe od brenda "kartje", a u pitanju je model "panter" od žutog zlata sa dijamantima, a njegova cena je tričavih 35.000 evra, pa dolazimo do zaključka da je za ovaj autfit Sofija izdvojila čak 122.000 evra.

Više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.