21.06.2024.

15:14

Foto: EPA Images

Sport

Nema kraja šiptarskom ludilu! Gaze srpsku zastavu u Nemačkoj (VIDEO)

Skandaloznom ponašanju navijača Albanije i Hrvatske, tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, očigledno nema kraja.

Tokom međusobnog duela njihovih reprezentacija na stadionu u Hamburgu su uglas sa tribina vikali "Ubij, ubij, Srbina" i "Srbe na vrbe", vijorili ustaške simbole, nosili obeležja terorističke organizacije UČK, pokazivali albanskog dvoglavog orla, pevali Tompsonove pesme, a sada je na društvenim mrežama postao viralan još jedan sraman video-snimak.

Na njemu se vidi kao jedan šiptar odlazi do dela gde su okačene sve zastavice - učesnika EP. Kada je video našu trobojku, otkinuo je, zgužvao, bacio na zemlju i počeo da gazi. Teška bolest mozga.

Podsetimo, Evropska fudbalska unija (UEFA) juče je saopštila da je pokrenula disciplinski postupak protiv Fudbalskih saveza Albanije i Hrvatske, ali tek nakon reakcije FS Srbije. Sada se čeka kakva će biti kazna, ali sudeći po dešavanjima iz prošlosti, svaka sankcija biće mala u odnosu na ono šta su ekstremisti uradili na "Folkspark stadionu".

S druge strane, prvi čovek FS Hrvatske, Marijan Kustić, napravio se lud i rekao da nije čuo užasno skandiranje sa tribina tokom utakmice sa Albanijom.