21.06.2024.

20:10

Foto: AP PHOTO

Sport

Kapiten Slovačke utučen nakon poraza: Razočarani smo, zamišljali smo ovo drugačije!

Iako je na poluvremenu Slovačka imala gol prednosti, ekipa Sergeja Rebrova uspela je u nastavku da potpuno preokrene meč u svoju korist.

Kapiten Škrinjar smatra da su greške u drugom poluvremenu zaslužne za ovaj poraz.

- Prvo poluvreme je bilo dobro sa naše strane, ali nismo smeli da igramo kao što je bio slučaj u drugom poluvremenu. Nismo sledili instrukcije, dozvolili smo protivniku da okrene meč. Razočarani smo, zamišljali smo sve ovo drugačije, ali sve je još otvoreno - istakao je kapiten Slovaka.

Informer

Reprezentacija Slovačke

Osim toga, priznao je Škrinjar i da ekipa nije ispoštovala dogovor iz svlačionice, te da će u trećem kolu protiv Rumunije (26. jun) morati da poprave utisak. 

- Šteta je propustiti šansu da se pobedi posle vođstva na poluvremenu, ali moramo da podignemo glave. Moramo da sebi priznamo da stvari nisu išle dobro i da treba sve ispraviti, posebno to što nije valjalo u drugom poluvremenu - jasan je Škrinjar.

Informer

Selektor Slovačke Frančesko Kalcona

Selektora Slovaka Frančesko Kalcona pokušao je da spusti loptu i poručio je da je protivnička ekipa bila kvalitetnija i da ne zamera ništa svojim momcima.

- Bio je to težak meč. Bio sam zadovoljan nekim momentima više, nekim manje. Zadovoljan sam ovim timom. Ne mogu da ih krivim, prvo poluvreme je bilo bolje sa naše strane. Protivnik ima veliki kvalitet, Ukrajina je na FIFA listi 20 mesta ispred nas. Daćemo sve od sebe da prođemo dalje - zasključio je italijanski stručnjak na klupi Slovačke.